Potato and Rosemary Focaccia

Potato and Rosemary Focaccia

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Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portion

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut into pieces
    30 g
    30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into pieces
  • water
    300 g
  • dried yeast
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
    1 tsp barley malt syrup
  • bread flour
    500 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • salt, fine
    2 tsp
  • extra virgin olive oil to grease
  • potato thinly sliced (see Tip)
    200 g
  • sea salt, coarse to sprinkle, to taste
    1 - 2 pinch
  • rosemary, fresh leaves only, to taste
    1 - 2 sprig

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1318.7 mg
Proteína 19.1 g
Energia 2477.3 kJ / 592.1 kcal
Gordura 11.6 g
Fibra 4.4 g
Hidratos de carbono 100.9 g

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