Dispositivos e acessórios
Potato and Rosemary Focaccia
Preparação 10min
Total 2h 35min
4 portion
Ingredientes
-
30 g vegan cheese, Parmesan style, cut into piecesParmesan cheese cut into pieces30 g
-
water300 g
-
dried yeast1 tsp
-
1 tsp barley malt syrupsugar1 tsp
-
bread flour500 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
salt, fine2 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
potato thinly sliced (see Tip)200 g
-
sea salt, coarse to sprinkle, to taste1 - 2 pinch
-
rosemary, fresh leaves only, to taste1 - 2 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1318.7 mg
Proteína
19.1 g
Energia
2477.3 kJ /
592.1 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
100.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sheet Pan Dinners
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Chinese egg noodles
1h
Tiramisu maritozzi
11h
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Douhua (soybean curd)
10h 25min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Cholent
4h 50min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
French Toast
Nenhuma avaliação
Sourdough Baguettes
15h
Nourishing Snow Pear Dessert
Nenhuma avaliação
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min