Lamb fajitas

5.0 4 avaliações
Preparação 15min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • cheddar cheese cut into pieces (3-4 cm)
    200 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    200 g
  • freshly squeezed lime juice
    20 g
  • fresh long red chilli trimmed, deseeded and cut into pieces
    1
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • cooked lamb meat cut into strips (1-2 cm wide)
    400 g
  • onion salt
    1 tsp
  • ground cumin
    2 ¼ tsp
  • ground coriander
    2 ¼ tsp
  • ground smoked paprika
    2 ¼ tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • onion cut into wedges (1-2 cm)
    180 g
  • mixed capsicum deseeded and cut into thin slices
    2
  • tortillas
    8
  • baby cos lettuce finely shredded
    1
  • guacamole to serve (see Tips)
  • sour cream to serve
  • fresh coriander leaves only
    4 sprigs
  • lime wedges, to serve

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 996.8 mg
Proteína 38.9 g
Energia 2745 kJ / 656.1 kcal
Gordura 41.7 g
Fibra 7.2 g
Gordura saturada 14.8 g
Hidratos de carbono 35.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...