Dispositivos e acessórios
Flaky salmon pie with herb dressing
Preparação 20min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Salmon filling
-
eschalot1
-
fresh long red chilli trimmed1
-
pickled capers drained1 tbsp
-
Greek-style natural yoghurt200 g
-
ground black pepper2 pinches
-
eggs2
-
hot smoked salmon flaked into bite-size pieces300 - 400 g
-
olive oil spray (see Tip)
-
filo pastry8 sheets
-
panko breadcrumbs3 tbsp
-
sesame seeds2 tsp
Herb dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
fresh basil leaves only5 sprigs
-
garlic clove1
-
salt2 pinches
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
867.8 mg
Proteína
24.7 g
Energia
1837.7 kJ /
437.6 kcal
Gordura
28.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
4.7 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli beef with lemon feta
30 min
Asian-style fish fillets
30 min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35 min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Pork and lentils with onion and radish pickle
40 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Asian nachos
40 min
Mushroom tart
50 min
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Gruyère salmon patties with salad
1 godz. 20 min
Filo spinach slice
55 min