Dispositivos e acessórios
Chicken and mango salad
Preparação 15min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
fresh coriander stems, roots, and leaves, cut into pieces2 sprigs
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces2
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded, if preferred2
-
coconut milk270 g
-
water1000 g
-
oil10 g
-
sea salt1 tsp
-
jasmine rice250 g
-
chicken tenderloins cut into bite-sized pieces500 g
-
fresh bean sprouts to taste50 - 100 g
-
red capsicum sliced1
-
mango cut into cubes1
-
cucumber cut into pieces (1 cm)½
-
fresh mint leaves only, finely shredded1 sprig
-
salted peanuts roasted and roughly chopped2 - 3 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
710.1 mg
Proteína
19 g
Energia
2309.8 kJ /
552.1 kcal
Gordura
23.6 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
9.5 g
Hidratos de carbono
62 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Summer Harvest
14 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter)
1h 45min
Thai beef salad with noodles
1h
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Chooky rice
45min
Hunters' stew
1h
Chicken in chipotle sauce
40min
Asian-style pork noodles
1h
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min