Versões compatíveis
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 30 g smoked almonds
- 3 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), cut in half
- 40 g olive oil
- 1 tbsp smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 pinch saffron threads
- 40 g preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)
- 300 g water
- 1 tbsp Chicken stock powder or paste (see Tips)
- 4 pitted Medjool dates, cut into pieces
- 800 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 10 pitted green olives, cut in half
- cooked couscous, to serve
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1395.4 kJ / 332.2 kcal
- Proteína
- 25.8 g
- Hidratos de carbono
- 5.8 g
- Gordura
- 22.4 g
- Gordura saturada
- 5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sódio
- 1328.8 mg
Receitas alternativas
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25min
Chicken laksa
30min
Chinese pork with vegetables
1h 20min
Sticky sesame chicken
40min
Chilli beef with lemon feta
30min
Chilli con carne
40min
Woodys "no butter" butter chicken
40min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min