Dispositivos e acessórios
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
Preparação 10min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
smoked almonds30 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 150 g), cut in half1
-
olive oil40 g
-
smoked paprika1 tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
saffron threads1 pinch
-
preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)40 g
-
water300 g
-
Chicken stock powder or paste (see Tips)1 tbsp
-
pitted Medjool dates cut into pieces4
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)800 g
-
pitted green olives cut in half10
-
cooked couscous to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1328.8 mg
Proteína
25.8 g
Energia
1395.4 kJ /
332.2 kcal
Gordura
22.4 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
5.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix creating something incredible
92 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chilli beef with lemon feta
30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Chicken laksa
30min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1h 15min
Chilli beef with lemon feta
30min
Harissa lamb with green couscous
40min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Creamy beef curry
1h 15min
Zucchini cheddar slice
45min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40min