Versões compatíveis
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 58.5 g
- Gordura saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 13.5 g
- Sódio
- 1518.3 mg
Receitas alternativas
Creamy miso mushroom udon
45 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
4 Std. 40 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4 Std. 20 Min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Dip of all Dips (Thermodudes)
45 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Apricot Chicken
35min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Delicious lemon pudding
55min