Versões compatíveis
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
-
75
g apple unpeeled, cored, cut into
wedges to fit through feeder tube - 325 g zucchini unpeeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube, deseeded
- 400 g carrot peeled, trimmed and cut into wedges to fit through feeder tube
Sauce
- 40 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 60 g walnuts
- 40 g leek
- 35 g olive oil
- 200 g broccoli, cut into florets
- 1 tsp sea salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 40 g dry white wine
- 90 g water
- ¼ tsp Vegetable stock paste
- 2 garlic cloves, unpeeled
- ½ tsp nutmeg
- 80 g pouring (whipping) cream
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 3214.2 kJ / 768.2 kcal
- Proteína
- 19.9 g
- Hidratos de carbono
- 47 g
- Gordura
- 58.5 g
- Gordura saturada
- 17.1 g
- Fibra
- 13.5 g
- Sódio
- 1518.3 mg
Receitas alternativas
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Hidden veg sausage rolls
45 min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3 Std. 30 Min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Nenhuma avaliação
Pumpkin seed mix
40 min
Bangers and mixed mash with caramelised onions
45 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1u. 40min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1 Std. 20 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Sticky pork belly with jasmine rice
1 Std.
Shredded chicken 2-for-1
40 min