Dispositivos e acessórios
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9.4 g
Energia
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Dairy-free Mocha Ice Cream
8h 5min
Digger Construction Cake
3h
Sweet Potato Cheesecake Bars
2h
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
No Added Sugar Fig Jam
20min
Gluten-free Burgers with Guacamole and Onion Rings
2h 45min
Caramel Cereal Bars
1h
Buckwheat Galettes with Chocolate Sauce
35min
Gluten-free Sponge Cake
1h 10min
Buckwheat Crispbread
1h 30min
Gluten-free Blondies
1h 20min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min