Dispositivos e acessórios
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Preparação 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
9.4 g
Energia
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Gordura
33 g
Fibra
4.4 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten free pizza dough
2h
Vegan Bolognese
50min
Pease Pudding
13h 10min
Brioche Burger Buns
4h
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1h 20min
Vegan Aioli
5min
Grated Potato Pancakes
35min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35min
Veal Sweetbreads with Green Onions
3h
Neapolitan
Nenhuma avaliação
Green Goddess Edamame Salad Bowl
1h
Nut Bread
1h 20min