Dispositivos e acessórios
Gluten-free Bread
Preparação 5min
Total 3h 20min
635 g
Ingredientes
-
basmati ricelong grain rice200 g
-
dried soy beans100 g
-
water400 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast5 g
-
psyllium husks15 g
-
cornflour, gluten-free50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
372 mg
Proteína
4.9 g
Energia
720.8 kJ /
172.3 kcal
Gordura
1.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
35.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Spiced Lamb Roast
29h 50min
Vegetarian Tacos
Nenhuma avaliação
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
3h 40min
Nut Ice Cream with Citrus and Lavender Crumble
17h 15min
Gluten-free Bacon and Sweetcorn Muffins
55min
Spiked and spicy veggie juice
10min
Gluten free pizza dough
2h
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Tomato Soup (Zupa pomidorowa jak u babci)
45min
Gluten-free Artisan Bread
2h 30min
Gluten free bread rolls
2h 30min