Dispositivos e acessórios
Gluten-free Bread
Preparação 5min
Total 3h 20min
635 g
Ingredientes
-
basmati ricelong grain rice200 g
-
dried soy beans100 g
-
water400 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast5 g
-
psyllium husks15 g
-
cornflour, gluten-free50 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water for sprinkling
Dificuldade
fácil
Nutrição por 100 g
Sódio
372 mg
Proteína
4.9 g
Energia
720.8 kJ /
172.3 kcal
Gordura
1.3 g
Fibra
3.7 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
35.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Pumpkin Seed Butter
35 min
Mango Sorbet
5 min
Dairy-free Coconut Ice Cream
10 godz. 30 min
Buckwheat Crispbread
1 godz. 30 min
Almond and Seed Crackers
45 min
Banana and Pear Crumble
30 min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1 godz.
Gluten-free Coffee and Walnut Cake Traybake
1 godz.
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min
Gluten free pizza dough
2 godz.