Dispositivos e acessórios
Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
Preparação 15min
Total 2h
8 portions
Ingredientes
-
water230 g
-
caster sugar10 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (7 g)1 heaped tsp
-
gluten-free bread flour250 g
-
rice flour50 g
-
olive oil plus 2 Tbsp and extra for greasing25 g
-
xanthan gum1 tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
seedless red grapes10
-
Brie cheese, cut in small piecesTaleggio cheese cut in small pieces100 g
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
coarse sea salt (opcional) for garnishing1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
506.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1032.7 kJ /
246.8 kcal
Gordura
9.6 g
Fibra
1.7 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Free From
76 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Vegan Bolognese
50min
Sumac-spiced Houmous
5min
Irish Soda Bread
45min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min
Vegetable Stock Paste
Nenhuma avaliação
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45min
Polenta Bites with Caponata or Berry Compote
4h
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Mini Fougasse
5h
Patatas Bravas with Aioli
1h 15min
Nut Bread
1h 20min
Spanish Tortilla
1h