Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio
TM6 TM5

Focaccia with Roasted Grapes and Taleggio

4.5 (4 avaliações )

Ingredientes

  • 230 g water
  • 10 g caster sugar
  • 1 heaped tsp dried instant yeast (7 g)
    ou 15 g fresh yeast, crumbled
  • 250 g gluten-free bread flour
  • 50 g rice flour
  • 25 g olive oil, plus 2 Tbsp and extra for greasing
  • 1 tsp xanthan gum
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
  • 10 seedless red grapes
  • 100 g Taleggio cheese, cut in small pieces
    ou Brie cheese, cut in small pieces
  • 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
  • 1 pinch coarse sea salt, for garnishing (opcional)

Nutrição
por 1 portion
Energia
1032.7 kJ / 246.8 kcal
Proteína
4.1 g
Hidratos de carbono
33.2 g
Gordura
9.6 g
Gordura saturada
2.9 g
Fibra
1.7 g
Sódio
506.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas