Dispositivos e acessórios
Korean Fried Chicken
Preparação 30min
Total 3h 10min
4 portion
Ingredientes
Chicken
-
garlic cloves2
-
ginger, fresh peeled, and thinly sliced½ inch
-
all purpose white flour70 g
-
cornstarch2 tbsp
-
baking powder1 tsp
-
sea salt2 tsp
-
black pepper, ground¼ tsp
-
chicken wings995 g
Sauce
-
garlic clove5
-
ginger, fresh peeled and thinly sliced3 cm
-
golden brown sugar45 g
-
rice vinegar60 g
-
honey60 g
-
Korean chilli paste to taste30 - 60 g
-
ketchup30 g
-
soy sauce, dark15 g
-
sesame oil15 g
-
vegetable oil for deep frying
-
sesame seed, any colour to garnish1 tbsp
-
green onions thinly sliced, to garnish2
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1903.5 mg
Proteína
48.6 g
Energia
3116 kJ /
744.7 kcal
Gordura
38.7 g
Fibra
2.4 g
Gordura saturada
11.1 g
Hidratos de carbono
51.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club CA - 1st edition
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Espresso Martini
5min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4h 55min
Char Kway Teow
25min
Authentic Pad Thai
40min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Jollof Rice
1h 20min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Buttermilk Chicken
1h 10min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
Nenhuma avaliação
Korean Fried Chicken Wings
3h 10min
Molten Lava Cake
45min
Creamy Butter Chicken
1h