Dispositivos e acessórios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Preparação 30min
Total 4h 40min
16 portion
Ingredientes
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Energia
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Gordura
19.4 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club CA - 1st edition
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
No-bake mango cheesecake
24h 20min
Caramel toffees
Nenhuma avaliação
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Spooky Caramel Apples
1h 45min
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Chocolate Eggs
2h 15min
Roasted banana affogato
Nenhuma avaliação
Mint Chocolate Chip Cookies (Metric)
50min
Two Crust Pie Pastry
13h 50min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Banana and raspberry soft serve
5min