
Dispositivos e acessórios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Preparação 30min
Total 4h 40min
16 portion
Ingredientes
Dough
-
sugar45 g
-
water room temperature115 g
-
butter, unsalted plus extra, to grease30 g
-
dried yeast2 ¼ tsp
-
whole milk room temperature255 g
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
all purpose white flour to dust
Toutons
-
vegetable oil to fry255 g
Bread
-
butter, unsalted softened to room temperature
-
butter, unsalted to serve
-
molasses, any kind to serve
-
powdered sugar to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
330.6 kcal /
1383.2 kJ
Proteína
4.9 g
Gordura
19.4 g
Hidratos de carbono
34.2 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
3.2 g
Sódio
251.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Diamond Club CA - 1st edition
18 Receitas
Canadá
Canadá