Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)

5.0 1 avaliação
Preparação 30min
Total 4h 40min
16 portion

Ingredientes

Dough
  • sugar
    45 g
  • water room temperature
    115 g
  • butter, unsalted plus extra, to grease
    30 g
  • dried yeast
    2 ¼ tsp
  • whole milk room temperature
    255 g
  • all purpose white flour
    595 g
  • salt
    2 tsp
  • all purpose white flour to dust
Toutons
  • vegetable oil to fry
    255 g
Bread
  • butter, unsalted softened to room temperature
  • butter, unsalted to serve
  • molasses, any kind to serve
  • powdered sugar to serve

Nutrição por 1 portion

Energia 330.6 kcal / 1383.2 kJ
Proteína 4.9 g
Gordura 19.4 g
Hidratos de carbono 34.2 g
Fibra 1.2 g
Gordura saturada 3.2 g
Sódio 251.8 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...