Dispositivos e acessórios
Salmon with Vegetable Sauce
Preparação 10min
Total 25min
4 portion
Ingredientes
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
11204.2 mg
Proteína
51.8 g
Energia
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Gordura
40.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
14.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Risotto bolognese
45min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Caprese Frittata
30min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1h
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Salt cod gratin
50min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Rice Cooker Brown Rice Salad
Nenhuma avaliação
Tex-Mex Bowl
50min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35min