Dispositivos e acessórios
Salmon with Vegetable Sauce
Preparação 10min
Total 25min
4 portion
Ingredientes
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless795 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
black pepper, ground plus ¼ tsp3 - 5 pinches
-
parsley leaf, fresh15 g
-
leek halved lengthways, sliced ( ¼ in.)170 g
-
courgette sliced (1½ in.)200 g
-
water60 g
-
green pea, fresh or frozen140 g
-
mascarpone170 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
11204.2 mg
Proteína
51.8 g
Energia
2615.7 kJ /
625.2 kcal
Gordura
40.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
14.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Campari Cocktail
Nenhuma avaliação
Broccoli and Cheddar Soup
45min
Mushroom Fettuccini
40min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25min
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
30min
Grisons Barley Soup
55min
Beef Stew with Cauliflower Mash
2h
Southwest Quinoa
40min
Mediterranean Green Goddess Salad
40min
Chicken Thighs Pizzaiola Style
50min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min