Dispositivos e acessórios
Two Pound Apple Pie
Preparação 15min
Total 1h 25min
8 slice
Ingredientes
Pie Crust
-
all purpose white flour115 g
-
butter, unsalted cold, cut into pieces115 g
-
salt½ tsp
-
water60 g
Filling
-
water680 g
-
lemon juice30 g
-
apple, type Granny Smith cored and ends trimmed910 g
-
butter, unsalted cut into pieces225 g
-
brown sugar115 g
-
vanilla extract, natural1 tsp
-
cinnamon, ground1 tsp
-
nutmeg, ground1 tsp
-
all purpose white flour4 tbsp
-
salt½ tsp
-
liquid caramel to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
304.8 mg
Proteína
2.8 g
Energia
2077.2 kJ /
496.5 kcal
Gordura
35 g
Fibra
3.9 g
Gordura saturada
22 g
Hidratos de carbono
44.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Cheesecakes in Jars
2h 30min
Baklava Cheesecake
Nenhuma avaliação
Sautéing Onions and Garlic
Nenhuma avaliação
Blueberry Jam
Nenhuma avaliação
Rosé Cream Puff Pastry
3h 30min
Flower Pot Egg Pudding
3h 15min
Summer Breeze Pineapple Pound Cake
1h 10min
Whoopi's Brioche Buns
3h 45min
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
4h 40min
Shrimp and Parmesan Polenta Cups
45min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
Nenhuma avaliação
Maple Pecan Tart
1h 15min