Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice

4.3 166 avaliações
Preparação 15min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • water divided
    34 ½ oz
  • freshly squeezed lemon juice plus 1 tbsp to drizzle
    1 oz
  • unsalted butter in pieces
    8 oz
  • egg yolks from large eggs
    4
  • salt divided, plus extra to season
    1 tsp
  • ground black pepper to taste, plus extra to season
    1 pinch
  • cilantro leaves
    1 oz
    1 oz parsley leaves
  • lemon thin peel only, no white pith
    1
  • jasmine rice
    10 oz
  • onion powder
    1 tsp
  • garlic powder
    ½ tsp
  • asparagus trimmed
    12 oz
    12 oz broccoli florets, trimmed
  • salmon fillets wild caught Alaskan (1¼ in. thick)
    16 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 992.6 kcal / 4153.1 kJ
Proteína 33.9 g
Gordura 66.7 g
Hidratos de carbono 67.3 g
Fibra 6.3 g
Gordura saturada 34.2 g
Sódio 679.6 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...