
Dispositivos e acessórios
Chicken Fajita Soup
Preparação 10min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
corn tortillas cut into strips (¼ in. x 1 in.)4
-
cilantro leaves and tender stems only10 sprigs
-
white onions halved8 oz
-
garlic cloves2
-
fajita seasoning homemade or packaged1 tsp
-
extra virgin olive oil1 oz
-
jalapeño peppers cut into rings1 - 2
-
water32 oz
-
chicken stock paste4 heaping tsp
-
salt1 tsp
-
canned diced tomatoes8 oz
-
canned hominy5 oz
-
chicken breast fillets, boneless, skinless cut into pieces (1 in.)12 oz
-
freshly squeezed lime juice to taste2 tbsp
Nutrição por 1 portion
Energia
295.2 kcal /
1235 kJ
Proteína
23.2 g
Gordura
11.3 g
Hidratos de carbono
27.5 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
1.8 g
Sódio
849.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

TEX-MEX COOKBOOK
51 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos