Dispositivos e acessórios
Seafood and Pork Stew
Preparação 15min
Total 1h 10min
4 portions
Ingredientes
-
pork neck cut in pieces (3 cm)200 g
-
100 g bacon lardonschorizo cut in pieces (2 cm) (see tip)100 g
-
white wine250 g
-
dried bay leaves2
-
sweet paprika1 Tbsp
-
garlic cloves whole, crushed2
-
ground black pepper½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil20 g
-
red pepper cut in pieces (2 cm)200 g
-
brown onions cut in wedges170 g
-
water150 g
-
raw, unpeeled large prawns200 g
-
fresh clams cleaned200 g
-
fresh coriander10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1508.6 mg
Proteína
32.6 g
Energia
1755.3 kJ /
419.5 kcal
Gordura
20.6 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
14.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lamb Meatballs
45min
Browned Pork Rice
1h
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45min
Beef Stew in Bread Bowls
6h 30min
Chicken Stew in Tomato and Onion Sauce
1h 35min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4h 55min
Potato and Pork Rib Racks
1h 30min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Oreo® Ice Cream
8h 30min
Chicken Nuggets and Chips
1h 15min
Express Strawberries Dessert
5min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3h 10min