Dispositivos e acessórios
Browned Pork Rice
Preparação 20min
Total 1h
2 portions
Ingredientes
-
olive oil40 g
-
pork shoulder, boneless cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green pepper cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
paprika½ - 1 heaped tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
white short grain rice150 g
-
water250 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 2 portions
Sódio
2532 mg
Proteína
51.6 g
Energia
6453.6 kJ /
1542.4 kcal
Gordura
81.8 g
Fibra
3.6 g
Gordura saturada
20 g
Hidratos de carbono
134.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cajun pork rice
1h 15min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min
Chicken and Mushroom Rice
55min
Meat Skewers with Rice in Sauce
1h 45min
Spicy Beef with Red Peppers
30min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40min
Spicy Mince Pork Noodles
45min
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Pistachio Cream Pasta
30min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Sausage and Fennel Orzotto
50min