Dispositivos e acessórios
Pad Thai
Preparação 15min
Total 45min
4 portion
Ingredientes
-
peanut, unsalted (raw or toasted)60 g
-
rice noodle, any type ribbons300 g
-
egg, large (65-70 g)3
-
water500 g
-
ginger, fresh peeled, thinly sliced2 ½ cm
-
garlic cloves2 - 3
-
red chilli, fresh cut into pieces15 - 30 g
-
peanut oil30 g
-
tiger prawn, raw, peeled fresh or frozen, thawed450 - 500 g
-
raw cane sugar60 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce60 g
-
tomato purée (concentrate)2 heaped tsp
-
lime juice only½
-
bean sprout, fresh100 g
-
cilantro, fresh leaves only, to garnish
-
limes quartered, to garnish2
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
2409.7 mg
Proteína
36.5 g
Energia
2834.7 kJ /
677.5 kcal
Gordura
21.3 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
86.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our kitchens are a window into the world
27 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Guacamole
5min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1h 45min
Cuban-Spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nenhuma avaliação
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Chunky guacamole
10min
Mushrooms stuffed with onion ricotta
40min
Cheat's chicken shoyu ramen
40min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Roasted Chicken with Vegetables
1h 45min
Ginger Coriander Steamed Fish
Nenhuma avaliação