
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 g chicken breast fillets, skinless
- ½ tsp salt adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper adjust to taste
- 200 g Edam cheese or other semi-hard cheese (e.g. Gruyère, Emmental, Fontina), cut into pieces
- 30 g extra virgin olive oil
- 150 g onions cut into halves
- 2 garlic cloves
- 600 g chopped tomatoes, canned or fresh
-
1
heaped tsp stock paste, homemade
ou 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp sugar
- 1 ½ tsp dried oregano
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 331 kcal / 1386 kJ
- Proteína
- 41 g
- Gordura
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 5 g
- Fibra
- 1.6 g
Nas coleções
Receitas alternativas
Chicken Adobo
1h 25min
Chicken with tomato sauce
1h
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Beef Stroganoff
45min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1h
Beef goulash with bread dumplings
1h 30min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30min
Chicken breasts pizzaiola
55min
Beef and Apple Cabbage Rolls
1h 35min