
Versões compatíveis
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, TM5, Adam Liaw)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Spiralized vegetables
- 1 Lebanese cucumber trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- ½ daikon peeled, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 carrot peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 zucchini peeled and trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
Sesame miso dressing
- 60 g sesame seeds
- 40 g caster sugar
- 50 g miso paste
- 40 g soy sauce
- 40 g sesame oil
- 35 g grapeseed oil
- 50 g rice wine vinegar
- 150 g smoked salmon
- 120 g cherry tomatoes cut into half
- 10 sprigs fresh chives finely chopped
- ¼ tsp dried chilli flakes Korean (optional)
- 3 nori sheets Korean and toasted, torn into pieces
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 406.9 kcal / 1702.4 kJ
- Proteína
- 13.7 g
- Gordura
- 28.9 g
- Hidratos de carbono
- 26.2 g
- Fibra
- 5 g
- Gordura saturada
- 3.8 g
- Sódio
- 1297.7 mg