Dispositivos e acessórios
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 g
-
sea salt1 ½ tsp
-
chicken breast fillets cut in strips (3 cm)600 g
-
ground black pepper½ tsp
-
plain flour1 tbsp
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
Parmesan cheese cut into pieces50 g
-
lemon peel (1 x 4 cm), no white pith1 - 2 pieces
-
extra virgin olive oil25 g
-
garlic cloves2
-
leek cut into pieces150 g
-
paprika½ tsp
-
lemon juice40 g
-
Chicken stock paste1 tsp
-
water100 g
-
pouring (whipping) cream250 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1003.3 mg
Proteína
42.5 g
Energia
2383.3 kJ /
569.6 kcal
Gordura
36.7 g
Fibra
3 g
Gordura saturada
18.3 g
Hidratos de carbono
17.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lemon roast chicken
1h 35min
"Marry me" chicken pasta
35min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Quick and easy pork noodles
20min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min
Filo chicken pie
45min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min
Chicken and avocado risoni salad
40min