Dispositivos e acessórios
Broccoli stem slaw (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
broccoli stems, peeled (see Tip)280 g
-
carrots cut into halves320 g
-
Gala apples cored, peeled and cut into quarters4
-
mixed fresh herbs (eg parsley, coriander, dill or chives), leaves only30 g
-
mayonnaise120 g
-
apple cider vinegar30 g
-
Dijon mustard3 tsp
-
honey1 tbsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
flaked almonds (opcional)1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
337.3 mg
Proteína
4.1 g
Energia
1733.1 kJ /
414.2 kcal
Gordura
24.9 g
Fibra
11.2 g
Gordura saturada
3.4 g
Hidratos de carbono
46.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Persimmon fruity dream
10min
Sushi Rice
1h 5min
Adzuki stew with spiced cauliflower rice
24h 40min
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1h 30min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Nut butter dressing
5min
Wonton soup (pork)
45min
15-minute noodles
15min
Slow cooked veal stew
2h 10min
Vegan porridge with fruits and cinnamon
15min
Quick porridge
10min