Dispositivos e acessórios
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Preparação 15min
Total 35min
4 portion
Ingredientes
Salmon with Almond Crust
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (595 g, approx. 155 g ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
garlic clove2
-
salt½ tsp
-
30 g walnut, shelledalmond, blanched30 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
parsley, fresh2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
-
asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)255 g
-
water1500 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
pasta, dried, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)300 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zested, grated1
-
parsley, fresh chopped1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
106.3 g
Energia
5748.3 kJ /
1373.9 kcal
Gordura
71.7 g
Fibra
6.1 g
Hidratos de carbono
77 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade we Trust
37 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Yogurt Custard Toast with Bacon
40min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Plaited loaves with crumble topping baked in a cast iron pot
2h 15min
Meatloaf
1h 20min
Potato, bacon and cheese tortilla
50min
Maple Cream Custard
20min
English Muffin Bread
1h 20min
Folded Herb Bread
Nenhuma avaliação
Curried Date Dip
5min