Dispositivos e acessórios
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
Preparação 15min
Total 35min
4 portion
Ingredientes
Salmon with Almond Crust
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless (595 g, approx. 155 g ea.)4
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
lemon juice30 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
garlic clove2
-
salt½ tsp
-
30 g walnut, shelledalmond, blanched30 g
-
panko breadcrumbs60 g
-
parsley, fresh2 sprigs
Pappardelle with Asparagus
-
asparagus, green trimmed and cut into pieces (½ in.)255 g
-
water1500 g
-
vegetable stock paste1 tbsp
-
pasta, dried, type pappardelle (cook time 12-13 minutes)300 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice2 tbsp
-
lemon zested, grated1
-
parsley, fresh chopped1 - 2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
106.3 g
Energia
5748.3 kJ /
1373.9 kcal
Gordura
71.7 g
Fibra
6.1 g
Hidratos de carbono
77 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade we Trust
37 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Chicken with Roasted Red Pepper and Squash (Diabetes)
55 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Cultured Butter
12 godz. 15 min
Apple Peel Cider Sangria
1 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6 godz. 10 min
Non Stick Paste
5 min
Southern Potato Salad
1 godz. 15 min
Jersey Beef
30 min
Chipotle Garlic Spread
10 min
Dirty Rice
1 godz. 5 min