Dispositivos e acessórios
Mosselen Marinière
Preparação 5min
Total 25min
4 portie
Ingredientes
-
20 g olijfolieolie20 g
-
prei alleen witte delen, in plakjes gesneden (1 cm)170 - 200 g
-
witte wijn, droog250 g
-
water200 g
-
laurierblad, gedroogd1
-
tijm, verse alleen bladeren2 takjes
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
mosselen, vers, schoongemaakt800 - 1000 g
-
peterselie, vers fijngehakt, voor de garnering
-
citroen in vieren gesneden, om te besprenkelen
-
stokbrood in plakjes gesneden, om te serveren
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
948.7 mg
Proteína
27.6 g
Energia
1326.4 kJ /
317 kcal
Gordura
10.1 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
16.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Wit Brood
Nenhuma avaliação
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Pindakaas Crackers
35min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Nenhuma avaliação
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Nenhuma avaliação
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Mojito
5min
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
2h
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Vanille-ijs
12h
Vegan Lasagne met Linzen
Nenhuma avaliação
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min