Dispositivos e acessórios
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Preparação 10min
Total 20min
6 portie
Ingredientes
-
verse peterseliebladeren60 g
-
olijfolie70 g
-
zout20 g
-
teentjes knoflook3
-
gehakte tomaten, uit blik400 g
-
mosselen, schoongemaakt ontdooid400 g
-
pasta, droog type penne rigate400 g
-
water700 g
-
zwarte peper, gemalen2 tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1500.9 mg
Proteína
17.7 g
Energia
1791 kJ /
428.1 kcal
Gordura
14.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
2.1 g
Hidratos de carbono
56.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Nenhuma avaliação
Flammekuchen
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Quiche met Ricotta en Paprika
Nenhuma avaliação
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min