Dispositivos e acessórios
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Preparação 10min
Total 30min
4 portie
Ingredientes
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
27.9 g
Energia
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Gordura
10 g
Fibra
2.3 g
Hidratos de carbono
9.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Met eenvoudige ingrediënten creëren we magie
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Risottata Aziatische noedels met groenten
30min
Spaghetti Bolognese
40min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Nenhuma avaliação
Chorizo Quiche
2h 30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Miso Udon Noedels
20min
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
3h
XXL kip pastei
1h 55min
Risottata met kip en champignons
40min
Kleverige sesamkip
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Stoofvlees
3h 10min