Dispositivos e acessórios
Gevouwen kruidenbrood
Preparação 20min
Total 1h 10min
20 portie
Ingredientes
Deeg
-
water300 g
-
verse gist40 g
-
suiker½ tl
-
bloem plus extra voor bloem600 g
-
zout2 tl
-
olie50 g
Kruidenboter
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) zacht, in stukjes, plus extra voor het invetten120 gram
-
bloem voor bebloemen springvorm
-
teentje knoflook1
-
ui gehalveerd1
-
peterselie, vers alleen bladeren3 stengels
-
basilicum, vers alleen bladeren3 stengels
-
zout1 tl
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portie
Proteína
4.1 g
Energia
780.1 kJ /
186.5 kcal
Gordura
7.8 g
Fibra
1.6 g
Hidratos de carbono
25.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Stoofvlees
3h 10min
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Nenhuma avaliação
Groente-Omeletten
30min
Balletjes met dadels en noten
Nenhuma avaliação
Spaghetti Bolognese
40min
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Nenhuma avaliação
Sunrise smoothie
10min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2h 10min
Napolitaanse Pizza
Nenhuma avaliação
Pindakaas Havermoutbal
Nenhuma avaliação
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min