Dispositivos e acessórios
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
Preparação 20min
Total 1h
12 stuk
Ingredientes
Eieren
-
eieren, medium (53-63 g) koud6
-
water vullen tot 1 l markering
Paasnesten
-
boter om in te vetten
-
bloem250 g
-
olijfolie30 g
-
water120 g
-
zout½ tl
Eiersalade
-
peterselie, vers alleen bladeren2 takjes
-
sjalotten20 g
-
zure room, 12% vet30 g
-
mosterd10 g
-
mayonaise10 g
-
azijn10 g
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen2 snuifjes
-
bieslook, vers (opcional) voor garnering
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
143.8 mg
Proteína
5 g
Energia
591.3 kJ /
141.3 kcal
Gordura
5.9 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.4 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Er is altijd een plek aan onze tafel
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sous-vide Gegaarde Biefstuk met Béarnaise Saus
Nenhuma avaliação
De eerste hap: Kip en Groenten
Nenhuma avaliação
Speculoos Druiven Tiramisu
1h
Paëlla
50min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Nenhuma avaliação
Halloween voeten gehaktbrood
1h 30min
Aardappelpuree met de Peeler
Nenhuma avaliação
Kracht Muesli
25min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Quiche met kool en broccoli
1h 30min