Dispositivos e acessórios
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Preparação 10min
Total 35min
6 portie
Ingredientes
-
selderij bladeren40 g
-
venkelknollen alleen uiteinden (4-5 cm)40 g
-
teentje knoflook1
-
korianderzaad1 theelepel
-
graanmosterd1 eetlepel
-
olijfolie50 g
-
citroensap, vers geperst30 g
-
zout plus extra voor kruiden2 - 3 snuifje
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
selderstengels in stukken gesneden100 g
-
venkelknollen in stukken gesneden100 g
-
zeebrasem in hun geheel, gestript en schoongemaakt (ongeveer 500 g per stuk)3
-
water500 g
-
gedroogde laurierbladeren2
-
aardappelen in blokjes (3 cm) (zie variatie)1000 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
155.9 mg
Proteína
21.1 g
Energia
1278.2 kJ /
305.5 kcal
Gordura
10.7 g
Fibra
5.2 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
32.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Elk seizoen biedt een overvloed aan gezonde keuzes
25 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pikante Worstjes van Rundsvlees
Nenhuma avaliação
Bietencarpaccio met Burrata
Nenhuma avaliação
Pizza-Burrata
1h 40min
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Butter Chicken
1h
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Nenhuma avaliação
Gazellehoorns
1h
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35min
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20min
Miso Udon Noedels
20min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Nenhuma avaliação