Dispositivos e acessórios
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Preparação 10min
Total 1h 10min
4 portie
Ingredientes
-
zeebrasem filet, ontveld en ontdaan van graten, 2-3 uur ingevroren (zie "Advies")500 g
-
sjalot50 g
-
verse koriander8 takjes
-
citroensap40 g
-
zout4 snuifjes
-
peper, gemalen4 snuifjes
-
vanillestokje zaadjes van1
-
avocado gedetailleerd in dobbelstenen1
-
mango, rijp gedetailleerd snijden1
-
verse korianderbladeren4 takjes
-
fleur de sel voor afwerking
-
olijfolie voor afwerking
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
244.4 mg
Proteína
29.1 g
Energia
3037.5 kJ /
726 kcal
Gordura
12 g
Fibra
8 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
23.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Nenhuma avaliação
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Nenhuma avaliação
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Zijden tofu cheesecake
Nenhuma avaliação
Zalm met waterkerskorst
Nenhuma avaliação
Japanse stijl yaki udon met gehakt
30min
Lactosevrije luikse wafels
Nenhuma avaliação
Vegan Oesterzwam Shoarma
Nenhuma avaliação
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Nenhuma avaliação
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min