Dispositivos e acessórios
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
703.5 mg
Proteína
7.4 g
Energia
927.8 kJ /
221.8 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Ginger Coriander Steamed Fish
Keine Bewertungen
Green Goddess Salad
10 Min
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10 Min
Tomato Basil Pasta
45 Min
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Keine Bewertungen
Mango Tequila Sunrise Cocktail (Diabetes)
10 Min
Strawberry Ice (Korean-Inspired)
8 Std. 5 Min
Sparkling Pimm's® strawberry granita
24 Std. 20 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
45 Min
Blueberry acai bowl (Noni Jenkins)
10 Min
Polish crêpes
3 Std. 35 Min