Dispositivos e acessórios
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
703.5 mg
Proteína
7.4 g
Energia
927.8 kJ /
221.8 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Gin cocktail with watermelon ice cubes
24h 15min
Frozen margarita
10min
Baby And Toddler Chicken Patties
Nenhuma avaliação
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
Keto Blackberry Detox Water
15min
Miso Mushrooms Toast with Tahini Yogurt
45min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Vegetarian Pizza
1h 40min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15min
Pulled pork burger
5h
Pink scramble
15min
Boiled Noodles
Nenhuma avaliação