Dispositivos e acessórios
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
zucchini slender type, approx. 5 cm in diameter450 g
-
dried porcini mushrooms15 g
-
water500 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), cut in slices300 g
-
fresh mushrooms (ie. cremini, maitake, button, shitake), sliced300 g
-
garlic cloves3 - 5
-
shallots cut in halves30 g
-
olive oil45 g
-
tomato paste50 g
-
salt1 tsp
-
grated Parmesan cheese to serve (see Tip)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
703.5 mg
Proteína
7.4 g
Energia
927.8 kJ /
221.8 kcal
Gordura
13.9 g
Fibra
6.1 g
Gordura saturada
2.4 g
Hidratos de carbono
21.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Let's Spiralize
25 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Pina colada mocktail
5min
Green Goddess Salad
10min
Gluten free chocolate cake with nuts
1h 10min
Date and oat milk
20min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Low Carb Mushroom Gravy
45min
Gluten Free Pancakes and Waffles
45min
Cheese Omelet with Spinach
25min
Chicken Nuggets
45min
Mixed veggie and cheddar egg muffins (6 months+)
30min