Dispositivos e acessórios
Gyoza met kip en knoflook
Preparação 30min
Total 45min
12 stuk
Ingredientes
-
bloem180 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
warm water100 g
-
20 g sesamolieolijfolie20 g
-
zout½ theelepel
-
20 g olijfolieolie20 g
-
teentje knoflook1
-
250 g kippenborst filet, zonder vel, in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapierkippendij, zonder been en zonder vel in repen gesneden (1,5 cm x 3-4 cm), drooggedept met keukenpapier250 g
-
witte wijn50 g
-
blokje kippenbouillon (voor 0,5 l)1
-
citroensap, vers geperst25 g
-
water80 - 100 g
-
1 - 2 eetlepels olijfoliesesamolie1 - 2 eetlepels
-
verse peterselie3 - 5 takjes
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 stuk
Sódio
10.5 mg
Proteína
5.7 g
Energia
683.6 kJ /
163.4 kcal
Gordura
8.7 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
1.3 g
Hidratos de carbono
14.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Onze keukens bieden ons een blik op de wereld
31 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Nenhuma avaliação
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Pad Thai
45min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Nenhuma avaliação
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Paëlla
50min
Pasta met crème van pistache
30min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Nenhuma avaliação
Aromatische kipcurry
1h
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min