Dispositivos e acessórios
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Preparação 25min
Total 1h 35min
2 portie
Ingredientes
Gefermenteerde rode kool
-
rode kool300 g
-
zout10 g
-
rode wijn200 g
-
sherryazijn100 g
-
sumak1 snuifje
-
zwarte peperkorrels2
-
steranijs¼ stuk
-
kruidnagel1
-
laurierblad, gedroogd1
Knolselderpuree
-
knolselder geschild, in blokjes gesneden260 g
-
melk130 g
-
slagroom (ong. 48% vet)130 g
-
zout5 g
Gebraden eendenborst
-
water3300 g
-
zout150 g
-
eendenborst, met vel, zonder bot (ongeveer 200 g per stuk, ontdaan van overtollig vet)2
Afronding
-
rode bietensap70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden, koud60 g
-
maïzena (zetmeel)10 g
-
water10 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 2 portie
Sódio
64751.4 mg
Proteína
83.2 g
Energia
7678.2 kJ /
1835.1 kcal
Gordura
117.4 g
Fibra
12.2 g
Gordura saturada
68.1 g
Hidratos de carbono
79.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Wij schakelen moeiteloos over naar chef-modus
30 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Béarnaisesaus
Nenhuma avaliação
Maïsbrood en cheddar muffins
Nenhuma avaliação
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Nenhuma avaliação
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Nyonya kip-curry bun
Nenhuma avaliação
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Lactose- en eivrije cookies met chocolade
20min
Klassieke sabayon
15min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1h 40min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação