Dispositivos e acessórios
Orange Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1627 kJ /
388.9 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
BBQ Pulled Chicken
40min
Chinese Tea Eggs
1h
Triple chocolate muffins
20min
Otak-otak Steamed Buns
1h 40min
Whole Orange Bundt Cake
1h 25min
Gluten Free Brownies
1h 20min
Pumpkin Spice Mix
5min
Ginger spice and white chocolate muffin
35min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Mandarin Almond Cookies
50min
Best ever carrot cake
1h 35min