Dispositivos e acessórios
Orange Sponge Cake
Preparação 5min
Total 1h
8 portions
Ingredientes
-
caster sugar plus extra for sprinkling250 g
-
orange unpeeled, cut in quarters, deseeded1
-
eggs3
-
100 g butter, in piecessunflower oil plus extra for greasing100 g
-
130 g crème fraîcheplain yogurt130 g
-
cake flour plus extra for dusting250 g
-
baking powder15 g
-
salt1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
200.4 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1627 kJ /
388.9 kcal
Gordura
15.1 g
Fibra
0.9 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
58.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Best ever carrot cake
1h 35min
Triple Chocolate Muffins
50min
Chocolate Chip Cookies
50min
Bannofee Muffin
45min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Spiralized Apple Tartlets
4h 30min
Molten chocolate cake
45min
Triple Chocolate Muffins
1h
Lemon Glazed Blueberry Muffins
50min
Carrot Walnut Bundt Cake
1h 20min
Mini apple crumble cakes
1h 15min