Dispositivos e acessórios
Vegetable Stock Paste
Preparação 20min
Total 45min
650 g
Ingredientes
-
Parmesan cheese (opcional) cut in pieces (3 cm)50 g
-
English celery stalks cut in pieces200 g
-
carrots cut in pieces250 g
-
onions cut in pieces100 g
-
tomatoes cut in pieces100 g
-
zucchinis cut in pieces150 g
-
garlic clove1
-
fresh button mushrooms50 g
-
dried bay leaf (opcional)1
-
fresh mixed herbs (e.g. basil, sage, rosemary), leaves only6 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
coarse salt120 g
-
30 g waterdry white wine30 g
-
olive oil1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 650 g
Sódio
46898.6 mg
Proteína
12.3 g
Energia
1949.4 kJ /
465.9 kcal
Gordura
17.1 g
Fibra
26.9 g
Gordura saturada
2.7 g
Hidratos de carbono
71.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We can Work Magic out of Simple Things
37 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Sambal Zucchini Noodles
Nenhuma avaliação
Dumpling wrappers
1h
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
35min
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
1h
Za'atar pesto
5min
Ube Halaya Jam
2h 10min
Green pea and feta hummus wraps
10min
Tandoori paneer pizza
1h 30min
Orange slushy cups
24h 15min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min