Mini Burgers

5.0 1 avaliação
Preparação 55min
Total 2h 40min
25 pieces

Ingredientes

Mini buttermilk rolls
  • eggs
    4
  • fresh milk
    190 g
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
    20 g fresh yeast, crumbled
  • butter cut in pieces
    30 g
  • honey
    70 g
  • plain flour
    560 g
  • sesame seeds to sprinkle on the rolls
Mini beef burgers
  • fresh coriander leaves only
    4 - 5 sprigs
  • fresh red chilli deseeded, cut in pieces
    10 g
  • minced beef broken into pieces
    730 - 750 g
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper
    ½ - ¾ tsp
  • Worcestershire sauce
    1 - 2 tsp
  • Dijon mustard
    1 ½ tsp
  • cooking oil to pan-fry
  • cheddar cheese measuring 3 cm x 4 cm
    25 slices
  • mayonnaise to garnish
  • mini cos lettuce (approx. 2 heads), leaves only, cut in small pieces
  • ripe tomatoes cut in slices
    2
  • red onion cut in slices
    ½ - 1
  • pickled gherkin cut in slices (2 mm)
    1 - 2
  • barbecue sauce to garnish (see tips)

Dificuldade

médio


Nutrição por 1 piece

Proteína 12.9 g
Energia 1141 kJ / 272 kcal
Gordura 15.3 g
Fibra 1.2 g
Hidratos de carbono 21.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...