Dispositivos e acessórios
Spinach and Artichoke Dip
Preparação 10min
Total 20min
35 oz
Ingredientes
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 oz
Sódio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Energia
264 kJ /
63.1 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
2.6 g
Hidratos de carbono
1.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Tzatziki
20min
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Shrimp Scampi
40min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Caesar Salad
30min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Chicken Fajita Soup
50min
Warm Spinach and Artichoke Dip
20min
Baked Crab Dip
15min