Spinach and Artichoke Dip
TM6 TM5

Spinach and Artichoke Dip

4.5 (136 avaliações )

Ingredientes

  • 1 can artichoke hearts (approx 14 oz), drained
  • 4 oz Parmesan cheese, cut into pieces
  • 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz shallot, halved
  • 1 oz olive oil
  • 10 oz frozen spinach leaves, defrosted and drained (see Tip)
  • 8 oz cream cheese, softened
  • 3 oz sour cream
  • ½ tsp red pepper flakes
  • ¼ tsp salt
  • ½ tsp Worcestershire sauce
  • ½ tsp Tabasco sauce

Nutrição
por 1 oz
Energia
264 kJ / 63.1 kcal
Proteína
2.9 g
Hidratos de carbono
1.9 g
Gordura
5.1 g
Gordura saturada
2.6 g
Fibra
0.7 g
Sódio
122.3 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas