Dispositivos e acessórios
Vanilla Mille-feuille with Caramel and Pecan Nuts
Preparação 35min
Total 13h 10min
6 portions
Ingredientes
Vanilla Ganache (the day before)
-
gelatin sheets (approx. 2 g each)2
-
cold water to soak
-
white chocolate cut into pieces85 g
-
cream, 35 % fat395 g
-
2 tsp vanilla pastevanilla pod seeds only1
Caramel
-
sugar100 g
-
butter, unsalted in pieces45 g
-
cream, 35 % fat room temperature3 g
Pecan Praline
-
pecan nut divided315 g
-
water30 g
-
sugar115 g
-
salt1 pinch
-
hazelnut oil2 tbsp
-
puff pastry1 sheet
-
powdered sugar15 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
215.2 mg
Proteína
9.6 g
Energia
4472.9 kJ /
1069 kcal
Gordura
88.6 g
Fibra
7 g
Gordura saturada
31.7 g
Hidratos de carbono
72.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
We Can Switch to CHEF MODE in a Flash
28 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Sous-Vide Sausage Ragù
2h 25min
HongKong Style Soy Braised Chicken
Nenhuma avaliação
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
Nenhuma avaliação
Curly Fries with Garlic Sauce
Nenhuma avaliação
Buffalo chicken wings
50min
Seafood Quesadillas
2h
Three Egg French Omelet
30min
Hearty Seafood Chowder
1h
Strawberry Tiramisu
5h 20min
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
30min
Tropical Fruity Aloe Smoothie
Nenhuma avaliação
Lemon and thyme mocktail
1h