Dispositivos e acessórios
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
Preparação 15min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
quark cheese (see Tip)250 g
-
egg1
-
semolina, durum wheat70 g
-
plain flour45 g
-
sea salt plus an extra pinch1 tsp
-
butter30 g
-
breadcrumbs70 g
-
white sugar60 g
-
frozen mixed berries or fresh mixed berries300 g
-
natural vanilla extract2 tsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
water1500 g
-
icing sugar to sprinkle
-
grated lemon zest to garnish
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
712.3 mg
Proteína
9.3 g
Energia
1231 kJ /
294.2 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
3.5 g
Gordura saturada
5.8 g
Hidratos de carbono
41.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Paloma
5min
Spaghetti Carbonara
40min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Pink Breakfast Bowls with Berries
15min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h
Veggie Pulp Crackers
11h 30min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Lamb fajitas
30min
Energy breakfast bars
40min
Quick strawberry dessert
5min