Dispositivos e acessórios
Gluten free loaves
Preparação 10min
Total 2h 15min
20 slices
Ingredientes
-
psyllium husk40 g
-
warm water780 g
-
dried instant yeast3 tsp
-
honey40 g
-
apple cider vinegar25 g
-
buckwheat flour (see Tip)260 g
-
white rice flour plus extra to dust200 g
-
potato starch200 g
-
sea salt3 tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
water to spray
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
286.5 mg
Proteína
2.5 g
Energia
560.8 kJ /
134 kcal
Gordura
0.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Manifesto
202 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Nourish
29 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Homemade toasted muesli
30min
Energy breakfast bars
40min
Triple chocolate muffins
20min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Gluten free focaccia bread
1h
No waste vegetable stock concentrate
25min
Sushi Rice
1h 5min
Whole banana ice cream with bread praline and corn spun toffee (Kane Pollard)
11h 20min
Gluten free shortbread
1h 35min
Minty vodka lemonade (Diabetes)
10min
Gluten free bread rolls
2h 30min
Gluten free pizza dough
2h