Dispositivos e acessórios
Curried sausages and lentils
Preparação 20min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
dried fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
garlic cloves4
-
long red chillies deseeded if preferred1 - 2
-
fresh coriander4 sprigs
-
olive oil1 tbsp
-
carrot cut into pieces100 g
-
celery stalks cut into pieces2
-
red capsicum deseeded and cut into pieces100 g
-
soy sauce or tamari2 tbsp
-
tamarind paste1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
dark brown sugar1 tbsp
-
water900 g
-
French green lentils300 g
-
raw sausage (good quality, e.g. Angus beef)500 g
-
canned coconut cream270 g
-
peanut butter60 g
-
broccoli broken into florets (3 cm)150 g
-
cauliflower broken into florets (3 cm)150 g
-
fresh green beans trimmed and cut into thirds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1630 mg
Proteína
49.4 g
Energia
4092.5 kJ /
974.3 kcal
Gordura
63.1 g
Fibra
22.5 g
Gordura saturada
26.1 g
Hidratos de carbono
45.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
All-in-one meals
11 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Chicken and cashews
55min
Easy satay chicken
40min
Shepherd's pie
55min
Butter chicken
55min
Apricot chicken risotto
30min
Creamy coconut chicken curry
30min
Everyone's favourite chicken curry
40min
Classic mushroom risotto
30min
Tuna mornay
45min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25min
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Chicken and sweet corn soup
30min