Dispositivos e acessórios
Chopped vegetable salad
Preparação 10min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
mixed vegetables and fruit (e.g. beetroot, carrot, apple, capsicum, celery), cut into pieces (3-4 cm)500 g
-
oil20 g
-
vinegar or lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
sugar or honey½ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
606.8 mg
Proteína
1.3 g
Energia
389.6 kJ /
92.8 kcal
Gordura
5.1 g
Fibra
3.2 g
Gordura saturada
0.8 g
Hidratos de carbono
8.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
183 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Broccoli salad
10min
Beetroot salad
10min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Quinoa puddings with raspberry sauce
2h
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Rice salad
1h
Crunchy carrot salad
10min
Basic bread
1h 35min
Vanilla protein balls
20min
Classic mushroom risotto
30min