![Bubble and squeak soup Bubble and squeak soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/8119FE40-F860-40B3-A815-86C9AEA87F9D/Derivates/6A353940-6A50-440F-8451-C473FC43FFE2.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 150 g speck, cut into cubes (1 cm - see Tips)
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 1 leek, trimmed, white part only cut into pieces (3 cm)
- 40 g salted butter
- 250 g potatoes, unpeeled and cut into pieces (approx.1 cm)
- 1 tsp dried parsley
- 1000 g water
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 pinches ground nutmeg
- ¼ - ½ tsp ground black pepper, to taste
- 200 g Savoy cabbage, finely shredded (see Tips)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 898.8 kJ / 214 kcal
- Proteína
- 11.1 g
- Hidratos de carbono
- 13.3 g
- Gordura
- 12.1 g
- Gordura saturada
- 9.6 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sódio
- 456.3 mg
Receitas alternativas
Cauliflower gratin
1 Std.
Mexican cottage pie
1 godz. 30 min
Shepherd's pie
55 Min
Mashed potatoes
40 Min
Lasagne bolognese
2h 30 min
Vegetable soup
35 Min
Chicken corn chowder with broccoli terrines
1 godz. 25 min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Cream of tomato soup
25 Min
Tuna mornay
45 Min