Dispositivos e acessórios
Lentil curry (dahl)
Preparação 20min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
red lentils200 g
-
water500 g
-
salt1 tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pandan leaf tied into a knot1
-
coconut cream60 g
-
oil60 g
-
black mustard seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
fenugreek seeds½ tsp
-
red onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
fresh bird's eye chillies (green or red), deseeded if preferred2
-
fresh curry leaves1 sprig
-
fresh tomato cut into cubes (1 cm)1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
387 mg
Proteína
9.6 g
Energia
1034 kJ /
246.2 kcal
Gordura
13 g
Fibra
4.4 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
20.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Red lentil cauliflower dahl
35min
Amritsari dal
26h
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2h 25min
Sambhar
1h 30min
Gobi masala
30min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Tarka dal
30min
Palak paneer
1h 15min
Chhole (chickpea curry)
35min
Tomato and lentil dahl
35min
Sabji (vegetable) curry
30min
Baingan ka bharta
1h 20min