Dispositivos e acessórios
Risottata met kip en champignons
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (opcional)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
727.6 mg
Proteína
24.1 g
Energia
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
13.5 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
84.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
Kip Fricassee met Asperges
1h
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Spaghetti carbonara
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Spaghetti met tomatensaus en champignons
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Dadel curry dip
5min