Dispositivos e acessórios
Risottata met kip en champignons
Preparação 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in blokjes gesneden (2cm x 2cm)40 g
-
knoflookteentje in dunne plakjes gesneden1
-
paprika in stukjes gesneden (1-2 cm)150 - 180 g
-
kippendijen, zonder been en zonder vel250 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons in vier gesneden100 g
-
gehakte tomaten, uit blik200 g
-
paprikapoeder (opcional)1 tl
-
water400 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
spaghettini kooktijd (8-9 minuten)300 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
727.6 mg
Proteína
24.1 g
Energia
2163.3 kJ /
517.1 kcal
Gordura
12.6 g
Fibra
13.5 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
84.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Jouw Cookidoo® 2025 - Culinaire Ontdekker
9 Receitas
Benelux
Benelux
Risottata
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
40min
Butter Chicken
1h
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Nenhuma avaliação
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Bernse Aardappelrösti met Spek
Nenhuma avaliação
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1h
Pasta met crème van pistache
30min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Zalm met zongedroogde-tomatenpesto en groenterijst
40min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min