Dispositivos e acessórios
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Preparação 20min
Total 1h 10min
8 porties
Ingredientes
-
melk350 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)50 g
-
ei1
-
verse gist20 g
-
havermeel150 g
-
rijstmeel volkoren150 g
-
aardappelzetmeel100 g
-
tapioca zetmeel80 g
-
xanthaangom1 ½ el
-
zout10 g
-
Cheddar kaas in blokjes (2 cm)150 g
-
spek alle soorten, in blokjes (1 cm)120 g
-
knoflookteentje1
-
ui in vier gesneden50 g
-
olijfolie20 g
-
rode paprika in stukken gesneden (3 cm x 3 cm)80 g
-
tomaten vers of uit blik, in stukjes gesneden (2 cm)100 - 120 g
-
olijven, zwart, ontpit in plakjes gesneden (0,5 cm)30 g
-
2 eetlepels melkeierdooier1
-
sesamzaad, zwart5 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
883 mg
Proteína
16.1 g
Energia
2206.8 kJ /
527.5 kcal
Gordura
27.8 g
Fibra
4.9 g
Gordura saturada
12.2 g
Hidratos de carbono
53.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Glutenvrij gebak: Puur genieten, zonder compromissen
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mosselen Marinière
Nenhuma avaliação
Pistache Shake met Witte Chocolade
Nenhuma avaliação
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3h
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Nenhuma avaliação
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Nenhuma avaliação
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Nenhuma avaliação
Inktvis "à Lagareiro"
Nenhuma avaliação
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Nenhuma avaliação
Thaise nachos
Nenhuma avaliação
Lams- en Quinoastoofpot
Nenhuma avaliação
Kokos Dahl
25min
Ossenstaart Shepherd's Pie
Nenhuma avaliação