Dispositivos e acessórios
Stoofvlees
Preparação 15min
Total 3h 10min
8 porties
Ingredientes
-
olijfolie40 g
-
teentjes knoflook in tweeën gesneden2
-
rundsstoofvlees in stukken gesneden (5-6 cm)800 g
-
ui gehalveerd200 g
-
boter30 g
-
stout bier of ander bruin bier (Kasteelbier, Sint-Bernardus, Orval, Rochefort, ...)400 g
-
vleesbouillonpasta of vleesbouillonblokje1 tl
-
bruine suiker (optioneel)1 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
zout1 snuifje
-
peper, gemalen1 tl
-
wit brood1 sneetje
-
mosterd1 el
-
azijnscheutje
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1021.4 mg
Proteína
36.6 g
Energia
1717 kJ /
410 kcal
Gordura
17.4 g
Fibra
4.8 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
25.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Dit is Belgisch!
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Tiramisu Smoothie
5min
Express Aardbeien Dessert
5min
Spaghetti Bolognese
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30min
Zeevruchtensoep
30min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
1h 55min
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min
Veelzijdige gladde soep
45min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min