Dispositivos e acessórios
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Preparação 15min
Total 25min
6 portie
Ingredientes
-
rode paprika's in vieren gesneden, steeltje en zaadjes verwijderd4
-
verse chilipepers2
-
uien in rondjes gesneden (5mm)2
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie voor te besprenkelen
-
rundvlees biefstuk1000 g
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
-
zout1 snuifje
Rode pepersaus
-
olijfolie120 g
-
zout naar smaak1 snuifje
-
zwarte peper, gemalen¼ tl
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
461 mg
Proteína
35 g
Energia
1900 kJ /
454 kcal
Gordura
32 g
Fibra
1 g
Gordura saturada
7 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Zomer BBQ
10 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Nenhuma avaliação
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
40min
Spaghetti Bolognese
40min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Nenhuma avaliação
Vegan pudding
15min
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1h 45min
Pistache Crème Brûlée
Nenhuma avaliação
Vanille-ijs
12h
Pittige Goulash met Donker Bier
Nenhuma avaliação
Risottata met asperges, broccoli en champignons
40min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1h 30min
Romige pasta met kip en broccoli
30min