Dispositivos e acessórios
Overheerlijke Groene Mediterrane Salade
Preparação 20min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
verse basilicum blaadjes50 g
-
verse peterselie blaadjes20 g
-
gepelde walnoten20 g
-
zout1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
Griekse yoghurt120 g
-
mayonaise30 g
-
citroensap, vers geperst50 g
-
knoflookteentje1
-
extra vergine olijfolie30 g
-
water600 g
-
droge pasta kort, bv.cavatappi, kooktijd 10 minuten250 g
-
tonijn uit blik, in olie uitgelekt, in stukjes200 g
-
kerstomaten gehalveerd80 g
-
suiker¼ tl
-
komkommer in dunne plakjes gesneden150 g
-
zoete groene puntpaprika in blokjes (1 cm)100 g
-
avocado in plakjes gesneden120 g
-
Kalamata olijven, ontpit30 g
-
groene olijven, ontpit30 g
-
zwarte peper, gemalen1 - 2 snuifjes
-
feta kaas60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Sódio
1467.6 mg
Proteína
32.5 g
Energia
3311.7 kJ /
791.5 kcal
Gordura
41.6 g
Fibra
6.7 g
Gordura saturada
7.9 g
Hidratos de carbono
73.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Groene Zomersalades
5 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Nenhuma avaliação
Pizza met parmaham en walnoten
Nenhuma avaliação
Chocolade-Sinaasappel Posset
5h 40min
Green Godess Salade
20min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Nenhuma avaliação
Koken van gierst
Nenhuma avaliação
Groentesticks
Nenhuma avaliação
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Nenhuma avaliação
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Pompoensoep met room
35min