Thai Red Chicken Curry and Rice

5.0 3 avaliações
Preparação 10min
Total 40min
4 portions

Ingredientes

  • jasmine rice
    7 oz
  • hot water from the tap, divided
    17 ½ oz
  • red curry paste
    3 - 3 ½ oz
  • coconut milk divided
    14 oz
  • bamboo shoots, canned sliced
    8 oz
  • dried kaffir lime leaves
    3
  • sea salt
    ¼ tsp
  • chicken thigh, boneless and skinless cut into pieces (2 in.)
    21 oz
  • light brown sugar
    1 oz
  • fish sauce
    2 tsp
  • frozen green peas
    3 ½ oz
  • broccoli cut into florets
    7 oz
  • fresh Thai basil leaves only, to garnish
    20
  • long red chili cut into thin slices, to garnish

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1270.1 mg
Proteína 32.8 g
Energia 2814.8 kJ / 672.8 kcal
Gordura 28.1 g
Fibra 4.8 g
Gordura saturada 17.6 g
Hidratos de carbono 65.2 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...